Disse fem ønskes god tur til Paris

TATT UT: Tonje Daffinrud (t.h.) er én av fem spillere som er tatt ut til å representere Norge. Bildet er fra NM i fjor. (Foto: Tom Erik Andersen)

Tonje Daffinrud og fire andre jenter til French Junior Ladies Championship.

Norges Golfforbund har tatt ut følgende spillere til å delta på French Junior Ladies Championship i Paris:

Cesilie S. Hagen, Drammen GK

Elisabeth Haavardsholm, Oslo GK

Solveig Helgesen, Bjørnefjorden GK

Stina Resen, Oslo GK

Tonje Daffinrud, Vestfold GK

Turneringen spilles St: Cloud Golf utenfor Paris 1.-5. april, og er åpen for spillere opp til 21 år. Formatet på turneringen er 36-hulls slagspill der de 32 beste går videre till matchspill.

- I French Junior Ladies Championship stiller et meget sterkt internasjonalt startfelt, så de norske jentene får seg en ordentlig match, sier landslagstrener Jonas Lilja som selv følger jentene under turneringen.

Det norske laget kommer direkte fra et to uker langt treningsopphold i Tyrkia der de har jobbet med forberedelsene forut for 2010-sesongen. Cesilie S. Hagen og Stina Resen har allerede spilt det åpne spanske mesterskapet i år, mens for Tonje Daffinrud, Solveig Helgesen og Elisabeth Haavardsholm blir dette sesongdebut.

Drøbak-golferen Karianne Hillås spilte seg for øvrig til en meget sterk femteplass i fjorårets turnering. Hun er nå på college i USA der hun spiller for Baylor.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.