Disse juniorene møter verdenseliten

OPPI DER SKAL BALLEN: Fire norske juniorer møter verdens beste denne uka.

Norges Golfforbund har sendt et uerfarent, men spennende lag til Copa del Rey.

Norge kom med som 17. nasjon i turneringen som huser verdens beste amatører. Og følgende fire spillere representerer Norge i turneringen som går av stabelen i Sotogrande, Spania, nå og fram til 20. mars.

Magnus Gundrosen, Borregaard GK
Aksel Olsen, Stavanger GK
Ole B. Ramsnes, Stavanger GK
Elias Bertheussen, Trondheim GK

De aller beste juniorgolferne i verden er med i feltet. Copa del Rey spilles på en av Europas beste baner, og regnes for å være en av de beste og tøffeste turneringene i Europa.

Den første runden ble spilt onsdag, der Lundrosen og Olsen gikk rundt på 76 slag. Det tilsvarer en delt 41. plass. Bertheussen var ett slag dårligere, mens Ramnes gikk på 81 slag.

Copa del Ray er både en individuell og en lagturnering der samtlige spillere går fire runder. De tre beste resultatene teller per dag i lagturneringen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.