Disse spiller mot hverandre fredag

Disse spiller mot hverandre fredag

RADARPAR? Det er knyttet store forventninger til disse to karene denne uken. (Foto: Getty Images)

Rory McIlroy og Sergio Garcia mot Phil Mickelson og Keegan Bradley blir det store høydepunktet når Ryder Cup braker løs fredag. Her er oppsettet for fredagens fourball.

Mens Mickelson og Bradley var ubeseiret som lagkamerater under forrige Ryder Cup på Medinah i 2012, er det første gang McIlroy spiller på lag med Garcia.

 

Justin Rose og Ian Poulter har på sin side spilt på lag med hverandre fem ganger tidligere, men spiller hver for seg i fredagens foruball". Den største overraskelsen er det likevel USAs kaptein Tom Watson som har stått for: Han har satt opp de to ferskingene Jordan Spieth og Patrick Reed til å spille sammen.

 

Sendetider Viasat Golf og Viaplay 

 

Victor Dubuisson, Lee Westwood, Jamie Donaldson og Graeme McDowell skal overvære første runde fra sidelinjen for Europa, mens Jim Furyk, Hunter Mahan, Matt Kuchar og Zach Johnson er de amerikanske spillerne som er henvist til tilskuerplass.

 

Fredagens oppsett ser slik ut (norsk tid):

 

Match 1 (08:35): Bubba Watson/Webb Simpson (USA) vs. Justin Rose/Henrik Stenson (Europa)

 

Match 2 (08:50): Rickie Fowler/Jimmy Walker (USA) vs. Thomas Bjorn/Martin Kaymer (Europa)

 

Match 3 (09:05): Jordan Spieth/Patrick Reed (USA) vs. Stephen Gallacher/Ian Poulter (Europa)

 

Match 4 (09:20): Phil Mickelson/Keegan Bradley (USA) vs. Rory McIlroy/Sergio Garcia (Europa)

 

 

*Fourball - spilles av fire spillere samtidig, med to på hvert lag. Alle spillerne spiller på hver sin ball, men kun det beste resultatet innenfor hvert lag på hvert hull blir tellende. Spilleformen åpner gjerne for en mer taktisk spillemåte, der én av spillerne kan spille med større risiko, mens den andre forsøker å spille sikkert. Foursome kombineres i Ryder Cup med matchspill.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.