Dobbel hole-in-one

DEN ULTIMATE DRØMMEN: For mange er det en drøm å klare en hole-in-one. Jamie Brittain har klart to stykker - på én runde.

Hva er oddsen for å klare to hole-in-ones på én runde?

De fleste golfere drømmer om å klare én hole-in-one i løpet av en golfrunde. I løpet av hele livet. 19 år gamle Jamie Brittain noterte seg like godt for to stykker - på samme runde!
Oddsen for å klare det, er ifølge golf365 estimert til vanvittige 1-67.000.000.
Den lovende golfspilleren fra Wrekin GC i engelske Shropshire klarte bedriften denne uka. Par tre-hullene han senket dem på, er begge i oppoverbakke og med ganske ondulerte greener, så han så faktisk ikke noen av ballene gå i.
- Men jeg visste at begge var nære. Det var en ganske rar følelse da det skjedde på hull 12, og jeg hoppet av glede da jeg fant ballen i koppen. Men det var enda rarere da det skjedde igjen fem hull senere, sa han.
Den eneste skuffelsen oppi det hele, var at bestefaren hans gikk av etter 11 spilte hull. Og det ekstraordinære er at han holdt på å klare enda en hole-in-one på hull 14, da ballen hans traff flagget, men ikke ville gå i.
Bare flaks var det imidlertid ikke. Brittain er en svært lovende 19-åring, og han har ambisjoner om å spille seg inn på de engelske landslagene i løpet av året.
Vi følger spent med...

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.