Dobbel Mickelson før US Open

TO TIL: Phil Mickelson skal spille to turneringer til før US Open i juni. Blir han nummer én i verden i løpet av den tiden? (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Phil Mickelson går for en skikkelig oppladning til US Open.

Årets Masters-mester har bestemt seg for å spille Crowne Plaza Invitational på Colonial og Memorial Tournament som en del av sine forberedelser til US Open.

Et biprodukt er at Mickelson i løpet av disse turneringene kan bli nummer én i verden, særlig siden Tiger Woods er ute med en nakkeskade.

Mickelson vant på Colonial i 2008, men deltok ikke i fjor fordi hans kone Amy var blitt diagnostisert med brystkreft.

Lefty har aldri vunnet Memorial Tournament, men han ble nummer fire i 2006. Han har blitt blant de 20 beste de siste fire gangene han har deltatt på Murifield Village.

Vanligvis liker Mickelson å spille uka før en majorturnering, men han mener at gresset på TPC Southwind, som huser St. Jude Classic (turneringen før US Open, red.anm), er så vidt forskjellig fra gresset på Pebble Beach.

Mickelson har aldri vunnet US Open, men han har blitt nummer to hele fem ganger.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.