Dobbelt norsk på pallen i Florida

Dobbelt norsk på pallen i Florida

IMPONERTE: Jarle Volden (t.v) og Kristoffer Reitan imponerte i USA. (Foto: Privat)

Kristoffer Reitan og Jarle Volden imponerte med andreplasser i hver sin klasse i PARS Florida International Junior.

Oslo-guttene hadde henholdsvis 2.- og 4. plass som utgangspunkt før den fjerde og avsluttende runden på PGA Village i klassene 13-14 år og 15-18 år.

Begge rundet av turneringen med solide runder på 72 slag. Dermed endte Reitan, som startet dagen fem slag bak teten, på andreplassen han startet dagen - ett fattig slag bak vinneren Seungtaek Oh fra Sør-Korea.

Jarle Volden klatret fra fjerde- til andreplass, tre slag bak vinneren Pablo Torres fra Colombia.

Dette er forøvrig Reitans andre pallplassering på en uke i Florida, etter at han tidligere tok tredjeplassen i storturneringen Doral-Publix Junior Championship i Miami. For Volden var det hans første meritt i en internasjonal turnering.

Norsk Golf gratulerer!


Runde 1 og 2

Kristoffer Reitan og Jarle Volden imponerer i PARS Florida International Junior.

Turneringen som startet fredag avsluttes søndag, og før siste runde er det to norske spillere som kjemper om seier på PGA Villages Ryder Course i Port Saint Lucile i Florida.

Oslo-guttene Kristoffer Reitan og Jarle Volden er de eneste norske representantene i turneringen, og stiller henholdsvis i klassene 13-14 år og 15-18 år.

Yngstemann Reitan spilte de to første rundene på 72 og 71 slag, noe som holder til en sterk andreplass så langt.

Dermed fortsetter han det solide spillet, etter å ha delt tredjeplassen i storturneringen Doral-Publix Junior Golf Classic i Miami for bare noen dager siden. Reitan går i lederball søndag, fem slag bak den sør-koreanske lederen Seungtaek Oh.

Også Jarle Volden biter godt fra seg, og har med runder på 74 og 68 slag spilt seg til en 4. plass, bare tre slag bak den colombianske lederen Pablo Torres.

Det er med andre ord duket for en spennende avslutning for de norske.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.