Donald må opereres

Donald må opereres

OPERERES: Luke Donald har bestemt seg for å få bihulene operert. (Foto: All Over Press)

Luke Donald skal opereres for gjentatte problemer med bihulebetennelse.

Verdenstoeren har vært plaget av trøblete bihuler i lang tid, og har bestemt seg for å få bukt med problemet etter å ha fullført 2012-sesongen på søndag.

- Bihulene mine har tettet seg helt, og ofte blir de betente, sa Donald til reporterne etter å ha endt på 3. plass i DP World Tour Championship i Dubai.

34-åringen sier at problemet plaget ham spesielt de to siste rundene av turneringene, men ville ikke legge skylden på det etter den skuffende avslutningsrunden på 71 slag.

- Jeg liker ikke å komme med unnskyldninger, men de siste dagene har jeg slitt med bihulene. Jeg følte meg litt tom, og dessverre kom jeg aldri ordentlig i gang på søndagen, sier engelskmannen.

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.