Donald månedens spiller

IMPONERENDE: Luke Donald feide motstanderne av banen under WGC-Accenture Match Play. For det ble han kåret til måndens spiller i februar. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

Det kommer neppe som noen overraskelse at Luke Donald er blitt kåret til månedens spiller på Europatouren.

Donald herjet med konkurrentene i WGC-Accenture Match-Play Championship, der han ikke lå under en eneste gang i kampene han spilte. 33-åringen fra High Wycombe i Buckinghamshire slo ut Charley Hoffman, Edoardo Molinari, Matteo Manassero, Ryan Moore og Matt Kuchar, før verdensener Martin Kaymer fikk bank i finalen. Og det var særlig Donalds presise nærspill som la grunnlaget for seieren.

Det var Donalds fjerde seier på Europatouren og hans første WGC-triumf. Det løftet ham fra niende til tredje på verdensrankingen. Bare Lee Westwood og Martin Kaymer er foran.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha vunnet denne prisen, særlig med tanke på de utrolige talentene som kjemper om prisen. Jeg var henrykt over seieren min, og jeg ser fram mot å bygge videre på den utover i sesongen.

Martin Kaymer ble for øvrig kåret til månedens spiller i januar.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.