Drøbak åpner for spill Påskeaften

Baneåpning: Det ikke er ballrenne eller spill på banen før kl. 12:00 grunnet nattefrost.

Med slagordet "Golfglede på den hyggelige banen" og værforbehold åpner Drøbak GK for spill på lørdag.

– Dette er rekordtidlig for oss og vi er glade for å kunne få til åpning så tidlig som tre uker før normalt, skriver Jens Gilboe. Og selv om det var litt snøfall på morgenen fredag, var det ikke noe som la seg, så Drøbak GK står fortsatt på for åpning Påskeaften.
- Vi håper på fortsatt mye fint vær i april og gjennom resten av sesongen og med det mye golfglede, golfspill og sunn og god aktivitet ute på den flotte banen vår og ønsker alle en god påske og velkommen til Drøbak Golfklubb, sier Jens Gilboe.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.