Drømmeball på Torrey Pines: Tiger, Day og DJ

Drømmeball på Torrey Pines: Tiger, Day og DJ

Det krever ikke mye fantasi for å gjette hvilken gruppe som vil være i fokus på Torrey Pines torsdag og fredag. (Foto: Getty Images)

Som om ikke interessen rundt Tiger Woods sin første offisielle PGA Tour-turnering på 17 måneder er stor nok denne uken; Han skal spille med Jason Day og Dustin Johnson de to første rundene.

Stjernetrioen slår ut klokken 19.40 norsk tid på Torrey Pines South torsdag. Fredag slår de ut 18.30 på North Course.

Woods har bare spilt en turnering siden Wyndham Championship i 2015. Det var i desember, da han endte på 15. plass i det 17 mann store feltet i hans egen turnering Hero World Challenge. Den uka gjorde Tiger flest birdies i hele feltet, men han gjorde også flest dobbelbogeys av alle.

På Torrey Pines er imidlertid forventningene til Tiger store, uansett hvor rusten han måtte være. Han har vunnet der åtte ganger som proff, inkludert U.S. Open-seieren i 2008, hans 14. og foreløpig siste majortriumf.

Woods sier han har trent mye golf i vinter.

– Jeg har spilt mye. Jeg har spilt fire, fem runder i uka. Det har vært gøy å forberede meg til denne turneringen, og jeg gleder meg. Helsa føles bra, og jeg trenger bare å komme meg tilbake ut i turnering. Kroppen føles sterk nok til å håndtere en stor arbeidsmengde, sier Tiger, som har planlagt et tett turneringsprogram de neste ukene.

Selv om kalenderen fortsatt bare viser januar, medgir Woods at han allerede har The Masters i april i bakhodet.

– Jeg tenker på det, ja. Så fort sesongen avsluttes på høsten, begynner jeg forberedelsene til Augusta. Det har jeg gjort i 20 år. Uavhengig av om det er utstyrsendringer eller svingendringer, har jeg det i bakhodet at det er Augusta jeg skal gjøre meg klar til.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.