Drømmetreff med nye køller

DRØMMETREFF: Erika Løvaas fikk drømmetreff med nytt golfsett. (FOTO: Sotra GK)

Erika Løvaas (8) fikk drømmetreff da hun skulle ut og teste sitt nye golfsett. 

Det var sist søndag at åtteårige Erika skulle gå en runde med sitt nye golfsett på Sotra GK. Drømmetreffet fikk hun alllerede på hull tre.

- Far, mor og en kompis var med i ballen, og alle fire slo fint ut mot greenen. Da de kom ned fant de bare tre baller. Faren gikk i koppen for å se, og regnet med at det var han som hadde fått drømmetreffet. Men neida, det var Erika sin ball som lå der, forteller daglig leder i klubben, Olaug Evanger i en epost. 

Dermed brøt jubelen løs, for også resten av ballen klarte seg godt på hullet. Det ble hio, birdie, par og bogey.

Hullet var et par-3-hull på 120 meter. I klubbhuset vanket det is til alle som var med, og pappaen har lovet sjampanjebrus til alle på knøtteavslutningen. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.