Dykkere stjal golfballer

GOLFTYVER: Resirkulerte golballer er big business i Canada.

I Canada er to dykkere arrestert for å ha plukket  brukte golfballer fra en dam på  en golfbane.  

De to dykkerne ble oppdaget av politiet i Quebec på golfbanen til Camden Braes Golf Club klokka ett om natta,skriver The Pioneer. Politiet syntes det var litt merkelig at det befant seg to dykkere der midt på natta,så da de undersøkte nærmere fant de ut at de to dykkerne var i besittelse av rundt 5000 golfballer fra baner i området.    

Dykkerne hadde faktisk tillatelse til å dykke på flere baner i området,men ikke der de ble tatt.Politiet så derfor ingen annen utvei enn å arrestere golftyvene.       

Big business

Resirkulerte golfballer erblitt en stor industri i Nord-Amerika. Vanligvis tar golfbanene betalt for å la dykkerne plukke golfballer i vanndammene, og dykkerne kan senere selge ballene de har plukket opp.

Helt ufarlig er denne attåtnæringen ikke - i fjor sommer omkom en dykker på en golfbane i Los Angeles da han skulle plukke opp brukte baller,skriver magasinet Dykking.

 

 

       


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.