Dyson danket ut resten i Irish Open

STOLT: Simon Dyson kunne stolt vise frem pokalen etter å ha vunnet Irish Open 2011. (Foto: All Over Press))

Simon Dyson, David Howell og Richard Green lå likt før den fjerde runden av Irish Open, men førstevnte viste den beste golfen da det virkelig gjaldt

Trioen som lå på toppen etter den tredje runden hadde alle stor tro på egne evner før den siste runden. Vinneren Simon Dyson uttalte før den avgjørende runden at han aldri hadde følt at golfkøllen hadde ligget så godt i hendene sine som den gjorde nå. Og Dyson hadde rett, men det ble en jevn runde som ble avgjort på det siste hullet.

Bommet på sist putt

Kampen om seieren skulle stå mellom Dyson og Green. De to fulgte hverandre hakk i hel. Etter de første ni hullene, lå Green to slag foran Dyson. På de siste ni hullene tok Dyson fram storspillet og puttet inn flere birdier, helt til det sto likt mellom de to. Det var på det 18 hullet at Green bommet på en putt og måtte karre seg inn til en bogey og en skuffende 2. plass.

- Den beste golden jeg har spilt

Etter at seieren var i boks, kunne engelskmannen Dyson slippe jubelen løs.

- Det er helt utrolig. Det er det virkelig. Den golfen jeg spilt denne uken, er trolig den beste golfen jeg har spilt noen gang, forteller 33-åringen til europeantour.com. Den nybakte Irish Open-vinneren følte uansett synd på den uheldige Green som bommet med puttene på det siste hullet..

- Du føler alltid synd på dem, når det skjer. Jeg ville heller ha vunnet med en birdie på hullet, men jeg tar alt jeg kan få, avslutter Dyson.

 

Leaderboard fra Irish Open finner du HER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.