Eagle reddet ikke Bjørnstad

TRENGER EN OPPTUR: Henrik Bjørnstad er avhengig av en god andrerunde for å ta seg videre i Shell Houston Open. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Selv ikke en eagle hjalp Henrik Bjørnstad til en runde under par.

Henrik Bjørnstad er denne uken på plass i Shell Houston Open, etter et par ukers avbrekk. Og nordmannen hadde definitivt håpet på en bedre start.

Det ble mange turer i bunkerne (han var innom ni stykker...), og på runden ble det også totalt fem bogeys.

Han noterte seg også for en birdie og en eagle, hvilket betyr en åpningsrunde på to over par. Med det ligger han på en delt 87.plass før neste runde.

- Det var en up and down-day. Ikke moro. Går for en runde under par i morgen, skrev Henrik på sin twitterprofil etter runden.

Det er jevnt i teten, og det er ingen som har stukket fra resten av feltet etter første runde. Leder gjør Kevin Stadler og Cameron Percy, som begge begynte med fem under par. Phil Mickelson, Adam Scott og Padraig Harrington er alle blant de ti beste, med Ernie Els - som vant tre turneringer i mars (hvis man tar med Tavistock Cup, red.anm), like bak på to under par.

Henrik er sannsynligvis avhengig av en runde på tre eller fire under par fredag for å klare cuten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.