Eagle satte fart på Tiger

PÅ GANG - ELLER IKKE? Tiger Woods åpnet med en runde på en under par i Dubai torsdag, og gikk seks under par fredag. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

En eagle på det siste hullet torsdag var akkurat det Tiger Woods trengte.

Tiger Woods fikk ikke den starten han ønsket seg i Dubai Desert Classic torsdag. Allerede på det første hullet pådro han seg en bogey, og det var ikke mye stabilt spill fra den tidligere verdenseneren. Det ble ytterligere bogeys, attpåtil en dobbel, men han var aldri mer enn to over par. Og han avsluttet runden med en deilig eagle, fikk han den vitamininnsprøytningen han trengte.

For på fredagens runde gikk det adskillig bedre. Woods gikk seks under par, uten en eneste bogey, og han klatret mange hakk oppover på resultatlisten. Ikke bare det - han tok seg forbi sine spillpartnere på de to første rundene - Lee Westwood og Martin Kaymer.

Westwood er to slag bak Tiger, mens Kaymer er tre.

Rory McIlroy ledet etter første runde. Han gikk på sju under par. Sergio Garcia åpnet også turneringen sterkt med en runde på fem under par. Han viser igjen tegn på at han er på vei tilbake til god, gammel form. Sist uke ble han nummer ni.

P.S David Howell noterte seg for en hole-in-one på banens sjuende hull torsdag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.