Edfors går for en dobbel

VÅT SVENSKE: Johan Edfors trives godt i Thailand. Klarer han å vinne igjen? (Foto: Getty Images)

Johan Edfors har planer om dobbel feiring denne helgen.

Svensken giftet seg for to uker siden, og han håper å kunne markere det med å forsvare tittelen sin i Black Mountain Masters - turneringen som begynner på torsdag. I startfeltet er åtte av de ti beste på den asiatiske Order of Merit på plass, og alle kjemper om den forjettede førstepremien på 95.100 dollar. Det hadde vært noe å handle julegaver for, det.

Thongchai Jaidee, som sist helg vant for 13. gang på den asiatiske touren, er med. Det samme er Thaworn Wiratchant, Tetsuji Hiratsuka, Marcus Fraser og Sveriges Rikard Karlberg. I tillegg er en rekke spillere fra Europatouren på plass også, så som Mikko Ilonen, Pelle Edberg og Alexander Noren.

Etter at han giftet seg for to uker side, vet Johan Edfors at en ny seier i Black Mountain vil utgjøre selve glasuren på kaken.

- Det ville ha vært fint, definitivt. Dette er en av mine favorittbaner i hele verden, og jeg pleier å score bra her. Jeg håper jeg kommer opp til mitt normale nivå, slik at jeg kan være farlig på søndag, sier 35-åringen.

Edfors eier til og med en villa i Black Mountain, og han har en fordel i forhold til de andre spillerne. Svensken har hjulpet eierne med å redesigne noen av hullene.

- Det har vært morsomt å jobbe med klubben. Det ser bra ut. Det kommer til å bli en herlig turnering.

For ordens skyld: Black Mountain ligger i Thailand.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.