Ekstremvær på Sørlandet: Bjaavann GK under vann

Ekstremvær på Sørlandet: Bjaavann GK under vann

Store deler av Bjaavann GK var under vann etter flommen for noen uker siden. Denne helgen er det på'n igjen. (Foto: Per Schjønberg)

Sørlandet har ikke tørket opp etter flommen i starten av oktober, og i helgen kom det enda mer regn. Se bilder fra Bjaavann GK i Kristiansand, der store deler av banen nylig lå under vann

– Sørlandet har hatt en våt høst med ekstreme nedbørsmengder. Vi hadde flom på banen noen dager rundt 1. oktober som tok med seg flere broer på banen. Det var en hel del ødeleggelser på veiene, men ellers berget banen seg bra, sier styreleder i Bjaavann GK, Terje Nilsen, til Norsk Golf.

Han sier back-nine åpnet igjen etter et par dager, mens de måtte etablere provisoriske broer for å spille front-nine. Etter én uke var hele banen åpnet igjen, men nå stålsetter klubben seg for nytt ekstremvær.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Helgens værmelding er ikke lystig lesing for sørlendinger. (Foto: VG.no)

– Denne helga er vi i gang igjen. Vi krysser fingrene for at vi unngår nye skader, sa Nilsen til Norsk Golf før helgen.

Se bildegalleri fra den forrige oversvømmelsen på Bjaavann GK under!

(Foto: Per Schjønberg)
(Foto: Tobias Moe)
(Foto: Tobias Moe)
 (Foto: Per Schjønberg)
 (Foto: Tobias Moe)
(Foto: Tobias Moe)
(Foto: Tobias Moe)
(Foto: Tobias Moe)
 (Foto: Terje Haugen)

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.