Elgborns erstattere er funnet

NYE PROER: Ola Axelsson og Mikael Löfstrøm overtar for Johan Elgborn på Kragerø. (Foto: Kragerø Golfpark)

Kragerø Golf AS har inngått avtale med Ola Axelsson, som sammen med Mikael Löfström blir Kragerø Golf AS sine nye proer.

(Pressemelding)

Målet er å videreutvikle det pro- og golfskoletilbudet som allerede har fungert godt under Johan Elgborn sin tid på Golfparken. Dette innebærer en videreføring av både klubbtreninger for seniorer og juniorer, individuell golfinstruksjon og golfskole for både medlemmer, gjester og samarbeidspartnere på Kragerø Golfpark.

Les også: Elgborn skifter beite

I tillegg til protjenestene, vil også ansvaret for proshopen bli overtatt av Golfbutikken AS. Proshopen vil bli en del av Golfstorekjeden, og på den måten vil en få et enda bredere sortiment av golfutstyr å tilby både medlemmer og gjester.

Kragerø Golf AS og Ola Axelsson ser frem til å starte samarbeidet fra 1. februar 2012.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.