Elias åpnet Golfexpo 2012

Elias åpnet Golfexpo 2012

GØY MED GOLF:Ta barne med på Knøttegolf på Golfexpo! (Foto: Kristin Moe Krohn)

Golfexpo er i full gang, og det begynner å fylles opp på Mørk Golfklubbs Knøttegolfarena.

Norges Varemesse er stedet å tilbringe lørdagen for aktive familier. Skiexpo, boardexpo og Golfexpo har gode tilbud og mye aktiviteter å prøve seg på. 

Ski og golf

- Ambisjonen er å bli blant de 50 beste i verden i golf, sa Elias Bertheussen, Norgesmester i golf da han hadde den store ære av å åpne Golfexpo. Premien for dette var et par ski.

Bertheussen var nemlig  skiløper før golfbasillen kom og tok ham, men her  på Golfexpo er det kort vei mellom vinter og sommeridrett, bare en liten gåtur unna.

Til Norsk Golf forteller trønderen at han allerede har gått en sesongens første skitur. Men nå setter han snart kursen sydover for å trene videre i golf. 

Da trønderen ble utfordret i knøttegolf av skiveteranen Odd-Bjørn Hjelmeseth og sprinteren Jays Ndure - samt kona til messegeneral Julius Solheim, var det to niere som satt i blinken. Hjelmeseth måtte se seg slått av , men det måtte omspill til for å avgjøre seieren mellom Ndure og Bertheussen. Norgesmesteren vant - igjen.

Du kan vinne hvis du legger turen innom Golfexpo. I tillegg til mange gode tilbud fra de ulike utstillerne, blir det longest drive-konkurranse og andre premiesjanser. 

 

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.