Els dropper Dubai-finale

FLYING HIGH: Ernie Els er en mann som vet hva han vil. Og han gjør stort sett det han vil også. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Ernie Els liker ikke banen. Da spiller han ikke.

Mye tyder på at Ernie Els, som blir skrevet inn i golfens Hall of Fame neste vår, trekker seg fra Race to Dubai-finalen. Årsak: han synes ikke noe særlig om banen. Han kommer heller ikke til å delta i South African Open, på grunn av barnas ferie. Han kommer imidlertid til å spille Nedbank Golf Challenge.

- Jeg er usikker på Dubai, vet ikke om jeg har noe lyst til å dra dit. Det er bare det at jeg ikke er noe særlig glad i banen der ute. Jeg elsker Dubai, og jeg har vunnet Desert Classic tre ganger, men banen for Dubai World Championship passer rett og slett ikke spillet mitt, forklarer Els overfor Golf Digest.

- Så på dette stadiet kommer jeg ikke til å spille, men det er ikke risset i stein, så jeg vil vurdere på nytt hva jeg skal gjøre etter HSBC Champions, legger han til.

Els ligger for tiden på fjerdeplass på pengelisten i Europa, men det skal godt gjøres å ta igjen brennhete Martin Kaymer, selv om premiepotten i Dubai er på 7,5 millioner dollar.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.