Els og Goosen til Hall of Fame?

LEGENDESTATUS: Ernie Els har fylt 40, og det er ingen tegn på at han har tenkt til å slutte å imponere med det første. (Foto: Marc Serota, Getty Images)

The World Golf Hall of Fame kunngjorde tirsdag årets kandidater.

Hall of Fame-medlemmer, golfjournalister og historikere skal stemme på hvem de mener skal få æren av å bli tatt opp i golfens Hall of Fame. Stemmesedlene skal leveres inn i juli, og hvem som får æren, blir kunngjort senere i år. Ernie Els og Retief Goosen er de siste spillerne som har oppfylt kriteriene.

Els' karriere inkluderer seire i US Open i 1994 og 1997, triumf i British Open 2002, han har vunnet 15 ganger på PGA-touren og 44 ganger verden over. Han har deltatt i seks President's Cup, og to ganger har vunnet den europeiske Order of Merit.

Goosens merittliste er også imponerende. Han vant US Open i 2001 og 2004, det er blitt 12 titler på Europatouren, 10 Sunshine Tour-seirer og fem PGA-titler. Han har vært med i President's Cup fem ganger, mens han i likhet med Els også har vunnet Order of Merit på Europatouren to ganger.

Her er alle kandidatene:

PGA Tour Ballot:
Miller Barber
Fred Couples
Ernie Els
Doug Ford
Jay Haas
Don January
Tony Lema
Davis Love III
Harold McSpaden
Mark O'Meara
Kenny Perry
Macdonald Smith
Dave Stockton
Ken Venturi
Fuzzy Zoeller
 
International Ballot:
Peter Alliss
Darren Clarke
Max Faulkner
Retief Goosen
Sandy Lyle
Graham Marsh
Colin Montgomerie
Noran Von Nida
Masashi Ozaki
Ian Woosman
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.