Els: - Kall meg egoistisk

HÅPER DET SLUTTER SNART: Ernie Els er lei av å svare på spørsmål om Tiger Woods' privatliv. (Foto: Marc Serota, Getty Images)

Ernie Els kalte Tiger Woods egoistisk. Nå retter han skytset mot seg selv.

Ingen spiller har vært mer kritisk mot Tiger Woods enn Ernie Els. Sørafrikaneren kalte Tiger "egoistisk" da verdenseneren holdt sin famøse pressekonferansen på fredagen av World Golf Championships-Accenture Match Play Championship.Nå, bare dager før Arnold Palmer Invitational, sier Els at han er lei av spørsmål om Tiger.

- Det er veldig vanskelig å snakke om Tiger Woods, siden jeg kjenner han som golfspiller og en ganske god venn. Alt dette har påvirket alles liv på touren, på grunn av de konstante spørsmålene vi må svare på om en venns privatliv, sa Ernie onsdag, ifølge AP.

Els har ikke vært kritisk i forhold til hva Tiger har gjort og som førte til skandalen, bare måten Tiger har fjernet fokus fra andres golf i kraft av timingen av sine intervjuer. Els står ved sine kommentarer fra Match Play-turneringen, men han legger til:
- Vi hadde en turnering å spille, og det er mulig jeg var egoistisk selv. Alt jeg ønsket å gjøre, var å spille en golfturnering istedenfor å snakke om Tigers privatliv. Det var det jeg mente. Mandagen etter Match Play hadde vært fint. Fredag var ikke bra for oss. Så kanskje jeg var egoistisk. Kall meg egoistisk. Og nå - igjen - kommer spørsmålene. Vi kan ikke gi komme med noen fornuftige svar, fordi vi ikke har noen. Det hadde vært fint om alle sluttet å stille spørsmål om Tiger og hans privatliv. Det er hans liv. Spør ham, sier Els.
Den tiden kommer. Onsdag kveld ble det kjent at Tiger stiller på pressekonferanse mandag 5. april i forkant av sin comeback-turnering - Masters.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.