Els vant Grand Slam

STILFULLT: Nei, det er ikke et bilde fra den siste Harry Potter-filmen, snarere en stilstudie av mannen med den rolige svingen - Ernie Els. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

En sterk back nine av Ernie Els sørget for seier i Grand Slam of golf.

Turneringen, som i utgangspunktet skulle bestå av årets majorvinnere, ble avsluttet på Bermuda onsdag kveld, og det var "The Big Easy" som vant til slutt.

Sørafrikaneren senket tre birdies på rappen på hull 14, 15 og 16, noe som utliknet David Toms' ledelse på tre slag, og fullførte runden sin på 69 slag. Det var fem under par totalt, og ett slag bedre enn Toms.

41-årige Els kom med i turneringen bare fordi Masters-mester Phil Mickelson trakk seg. David Toms, på sin side, erstattet en skadet Louis Oosthuizen.

Martin Kaymer og Graeme McDowell, de to siste deltakerne i turneringen, var begge tre over par.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.