EM-laget for damer klart

Tonje Daffinrud er klar for EM i Østerrike. (Foto:NGF)

- Vår målsetning er å komme blant de åtte beste etter de første to rundene. Er vi først klare for matchspill kan alt skje, uttaler sportssjef Frode Scheie i en pressemelding fra Norges Golfforbund.

Europamesterskapet for lag damer arrangeres på Murhof Golfklubb i Østerrike 5-9. juli 2011. Norges Golfforbund (NGF) har tatt ut følgende til å representere Norge:

- Tonje Daffinrud, Vestfold GK
- Marita Engzelius, Oslo GK
- Elisabeth Haavardsholm, Oslo GK
- Rachel Raastad, Kjekstad GK
- Lene Hafsten-Mørch, Asker GK
- Olivia Hüllert, Bærum GK

I lag-EM spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver a 18 hull innledningsvis, hvorav 10 av de 12 beste resultatene er tellende. De åtte beste lagene etter de to første rundene spiller om medaljene etter et cup-system (A-flight).

Sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund har forventninger til det norske laget der flere av spillerne har vært med før.Han mener det norske laget har potensial til å nå langt, men han innrømmer at målsettingen er tøff. 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.