EM-laget klart

MED: Kristoffer Ventura, som i forrige uke vant årets andre Titleist Tour-turnering på Nøtterøy, er blant deltagerne på det norske guttelandslaget (Foto: All Over Press).

I 2010 overbeviste det norske guttelandslaget med sølvmedalje i EM. Med ett års ekstra erfaring kan årets EM bli riktig spennende.

Pressemelding NGF -  Europamesterskapet for lag gutter arrangeres på Prague City Golf Club i Tsjekkia 5-9. juli 2011. Etter fjorårets andreplass knytter det seg forventninger til det norske guttelandslaget som består av:
 

- Kristoffer Ventura, Moss og Rygge GK

- Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK

- Andreas Gjesteby, Drammen GK

- Vetle Marøy, Bergen GK

- Andreas Halvorsen, Larvik GK

- Petter Mikalsen, Stavanger GK

 

I lag-EM spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver innledningsvis, hvorav 10 av de 12 beste resultatene er tellende. De åtte beste lagene spiller deretter om medaljene etter et cup-system (A-flight).

Sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund har store forhåpninger til årets lag.

- Vår målsetning er alltid å komme blant de åtte beste etter de første to rundene. Greier vi det er det ingen grunn til at vi ikke skal gjøre det like bra i år som i fjor, sier sportssjefen som innrømmer at målsettingen er tøff, men like fullt realistisk.

 

Du kan følge EM for gutter på facebooksiden Norwegian Golf Team.

For mer informasjon, besøk http://www.ega-golf.ch/040000/040103.asp

 Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.