EM-laget tatt ut

EM FOR JENTER: Elisabeth Haavardsholm fra Oslo GK er en av de fire jentene på EM-laget. (FOTO: NGF)

To jenter fra Oslo, ei fra Drammen og ei fra Grimstad skal representere Norge i EM for jenter. 

Elisabeth Haavardsholm og Nicoline Skaug fra Oslo GK, skal sammen md Cesilie Hagen fra Drammen og Maria Tønnesen fra Grimstad utgjør EM-laget for jenter født i 1992 eller yngre. 

Laget består av fire spennende spillere som sammen representerer både førstereis og erfaring. 

- Jentene har allerede spilt banen, så de vet hva som må til for å bli blant de åtte beste som får kjempe om medaljer, sier landslagstrener for jenter, Line Berg. 

Lag-EM går over fem dager, og i løpet av de to første dagene avgjøres det hvilke av de åtte lagene som spiller om medaljer. Deretter spilles det matcher etter et cup-system. 

 

Moro med lag

Laget samles på Nøtterøy senere i juni, for å forberede seg til EM. 

- Dersom de presterer sitt beste ut fra det potensiale de har, og gjør den jobben de skal gjøre blir jeg glad, sier Berg, som tror jentene synes det er moro med lagturneringer. 

- De største og mest prestisjetunge turneringene for golfere er jo lagturneringer, Ryder Cup og Solheim Cup, så det er stort for jentene å heie på hverandre og bli backet opp. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.