For en dag for Troy Merritt

EN RIKERE MANN: Troy Merritt fikk den perfekte avslutningen på sitt første år på PGA-touren: seier i Kodak Challenge. (Arkivfoto: Hunter Martin, Getty Images)

Troy Merritt er antakelig PGA-tourens gladeste mann i dag.

Nykommeren for året sto i fare for å havne utenfor de 125 beste på pengelisten da Children's Miracle Network Classic ble fullført søndag kveld. Men Merritt endte på nettopp 125. plass, etter en nervepirrende finish, og kort tid etter at plassen på neste års tour var i boks, skulle han ut og kjempe om en million dollar i Kodak Challenge.

Merritt, Aaron Baddeley og Rickie Fowler var likt i konkurransen, og det ble et omspill på det 17. hullet. Og der gjorde Merritt kort prosess. Utslaget endte under en halv meter fra koppen, og etter at Fowler og Baddeley misset sine lange birdieputter, var det en enkel sak for Merritt å dytte inn milliondollarputten.

- Jeg vil ikke si at det var en stressfri dag, men det var definitivt en fin avslutning, sa han etterpå.

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.