En dårlig helg for John Daly

PRETTY IN PINK: John Daly er umåtelig populær, nærmest uansett hva han gjør eller har på seg. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

John Daly skal hjem og jobbe med putteren sin.

I to runder spilte John Daly så godt som feilfri golf. Han traff fairwayer, greener, men var ikke brennhet med putteren. Uansett - han klarte cuten, var smertefri for første gang på lenge, og alt så bra ut før helgens spill. Han var fem under par etter to runder.
Men lørdag skar det seg skikkelig. Han traff bare seks fairwayer og åtte greener, og kom seg i hus på 75 slag - fem over par. Han reparerte noe med en avsluttende 67-runde, men han endte et godt stykke ned på resultatlisten. 66. plass, for å være nøyaktig.
- Hvis du kan treffe fairwayene, så kan du gå lavt, sa Daly etter sin sisterunde. - Du kan ikke ha slike runder som jeg hadde på lørdag, spesielt ikke når banen er i perfekt stand. Jeg hadde en rekke dårlige utslag, betalte prisen for det og puttet forferdelig. Men jeg skal dra hjem i en ukes tid og jobbe med det, forklarte han.
Dalys neste turnering er St. Jude Classic. Han stiller også til start i Fort Smith Classic på Nationwide Tour, og i Greenbriar Classic og British Open på PGA-touren.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.