En hodepine mindre for Monty

KLAR FOR LAGET: Rory McIlroy kommer til å spille Ryder Cup for Europa til høsten. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Minst ett Ryder Cup-par er så godt som klart for Colin Montgomerie.

Etter Graeme McDowells seier i US Open sist helg, skal det mye til om nordiren ikke går i par med sin landsmann Rory McIlroy når Ryder Cup går av stabelen på Celtic Manor i begynnelsen av oktober.
Duoen, som i tillegg til å være landsmenn og gode venner, vant tre av fire kamper i fjorårets Vivendi Trophy, noe som førte til at Storbritannia og Irland slo Europa.
- Det paret er klart, så får vi se hvordan det går. Nå får de andre følge etter, sier Europas Ryder Cup-kaptein Colin Montgomerie.
Han la til at spillere som Paul Casey, Padraig Harrington, Sergio Garcia, Henrik Stenson og Robert Karlsson alle har litt jobb igjen å gjøre før de kan få sin RC-billett.
- De tilhører eliten, og det er tid for dem nå å bevise at de har fortjent en plass på laget, sier Monty.
Samtlige spillere Montgomerie nevnte, deltar i denne ukens turnering i München, med unntak av Padraig Harrington. Monty spiller sine to første runder av turneringen med Paul Casey og Nick Dougherty.
Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.