En Kerrlig seier

VIL MYE: - For meg er det mer imponerende å føle at jeg fortsatt har mange ting å jobbe med, sier Cristie Kerr. Foto: All Over Press

Men Cristie Kerr føler at hun fortsatt har mye å jobbe med.

Cristie Kerr vant over både været, forkjølelsen og konkurrentene, og tok med det sin andre seier i LPGA State Farm Classic mandag.
Turneringen skulle ha blitt avsluttet søndag kveld, men spillerne måtte vente til mandag for å kåre en vinner på grunn av dårlig vær. Kerr ledet sammen med Anna Nordqvist før de avsluttende 18 hullene, og den svenske jenta delte andreplassen med Na Yeon Choi.
Seieren var Kerrs 13. på LPGA-touren, og den første siden Michelob Ultra Open i 2009. Triumfen var verdt 225.000 dollar, og hun klatrer med det opp på andreplass på pengelisten for året, bak japanske Ai Miyazato. Kerr er også oppe på fjerdeplass på verdensrankingen.
- For meg er det mer imponerende å føle at jeg fortsatt har mange ting å jobbe med, og at jeg kunne gjort det enda bedre, sa Kerr til lpga.com etter fire runder på totalt 22 under par.
P.S Song-Hee Kim ble nummer åtte i turneringen. Det var tiende turnering på rad hun havnet blant de ti beste.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.