En ny type hybrid

HYBRID: Ecco Biom Hybrid har rakk å bli en hit allerede før den kom ut i butikkhyllene. (Foto: ECCO)

Det velkjente danske skomerket ECCO lanserer BIOM Hybrid – en golfsko som kombinerer sålen til streetsko med mer avansert teknologi. 

Tekst: Christian Furu

 

Lesten er utviklet på grunnlag av resultatene etter skanning av mer enn 2.500 føtter og bygger på ECCOs ‘Natural Motion’ teknologi. Her brukes menneskekroppens egen evne til å dempe støt. 

 

Sammen med sålen uten tradisjonelle spikes betyr det en komfortabel og stabil sko med godt grep. 

De 100 støpte knottene på sålen er laget av slitesterkt materiale som skal vare fem ganger lenger enn vanlig gummi. Hydromax lær beskytter mot elementene mens en pustende innersåle transporterer bort fuktighet. ECCO bruker naturlig mykt og svært slitesterkt tibetansk yak lær i BIOM Hybrid.

 

Graeme McDowell, Fred Couples, Thomas Bjørn, Stuart Appleby, Tongchai Jaidee, Thorbjørn Olesen og Andreas Hartø er blant de mange profesjonelle golferne som velger å bruke ECCO golfsko.

 

ECCO Biom Hybrid er tilgjengelig nå, og veiledende pris er 1.599,-.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.