En perfekt drive

BRA DRIVE: Jari Puolakka (med golfkøllen) kan kjøre rundt i "drømmekjerra" i hele 2012. (Foto: Callaway Golf)

Finske Jari Puolakka vant et års bruk av en Lamborghini Gallardo etter å ha deltatt i en Callaway-konkurranse.

Det opplyser Callaway Golf i en pressemelding.

Turneringen var et ledd i en markedsføringskampanje, der tusenvis av spillere fra hele Europa, inkludert Norge har deltatt. Callaway og Lamborghini samarbeider om utvikling av materialer, og i den forbindelse ble det arrangert en finn ballen-konkurranse for å feire dette samarbeidet. Til slutt var det 37 år gamle Jari Puolakka som stod som vinner, og han kan med det cruise rundt i en splitter ny Lamborghino Gallardo i hele 2012. 

- Jeg har alltid brukt Callaway-drivere, og jeg hadde håpet på at det skulle lede til bedre driving. Men jeg hadde aldri drømt at det skulle gjelde på veien i tillegg til fairwayen!, var hans kommentar etter at seieren var et faktum.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.