- En seier ville gjort underverker

TOPP MOTIVASJON: Angela Stanford spiller for kreftsyke barn i Phoenix denne uken (Foto: All Over Press).

Angela Stanford spiller med ekstra motivasjon i ukens veldedighetsturnering på LPGA-touren. Med en runde igjen å spille leder hun med tre slag.

spacer.gif

Stanford, som fra før av står med fire seire på LPGA-touren leder med tre slag på Brittany Lincicome etter to strake 66-runder. Stanford ligger med det tolv under par for turneringen. RR Donnelley LPGA Founders Cup er den første i sitt slag på touren, der det ikke er noen pengepremie til spillerne. En million dollar, omlag 5,6 millioner kroner doneres til veldedige formål. Halvparten går til "LPGA USGA Girls Golf Program", mens resten gis til en valgfri veldedighet etter vinnerens ønske.

Stanford spiller for et formål som står nært hennes hjerte. Dersom hun skulle vinne vil hun donere pengene til "The Angela Stanford Foundation" som hun selv grunnla fjor. Stiftelsen jobber for å hjelpe kreftsyke barn og deres familier.

- En seier i morgen ville gjort underverker for organisasjonen. Vi kunne hjulpet mange barn mye raskere enn det vi først hadde trodd var mulig. Å vinne er det eneste jeg har lyst til imorgen, sier hun til LPGA.com.

En som ikke har fått spillet til å stemme så langt er verdensener Yani Tseng. Den 22 år gamle taiwaneseren klarte cuten med et nødskrik etter to runder på 73 slag. Hun ligger to over par totalt, 14 bak Stanford.

Turneringen spilles over tre dager, og er den nest siste konkurransen på LPGA-tourprogrammet før åres første major, Kraft Nabisco Championship på Palm Springs. Suzann Pettersen deltar ikke denne uken, men vil være i aksjon igjen neste uke under den store generalprøven Kia Classic i California skriver hun på sin hjemmeside.

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.