- En turnering som vi alle vil vinne

KLAR IGJEN: Mye Tiger på tv de neste ukene. Neste uke spiller han Quail Hollow, deretter er det The Players Championship. (Foto: All Over Press)

Onsdag meldte Tiger Woods seg på til The Players Championship.

Turneringen, som Woods vant i 2001, blir verdensenerens andre strake turnering på 14 dager. Tidligere har han gjort det klart at han spiller Quail Hollow Championship neste helg.

Derfor var det knyttet stor spenning til om Tiger også ville melde seg på Players påfølgende uke.

Men Tiger Woods var aldri i tvil.

- Dette er vår egen turnering, og en turnering alle har lyst til å vinne. Det har jeg også, skrev Tiger på sin nettside onsdag.

Spillerne hadde frist frem til fredag til å melde seg på. Nå kan arrangørene på TPC Sawgrass puste lettet ut. Med Tiger på plass kan turneringen igjen skilte med å ha det sterkeste startfeltet blant alle turneringer på PGA Tour.

- Dette er helt klart et stort løft for oss. Vi gleder oss å ta imot verdens beste golfspiller og se ham konkurrere mot det skarpeste som finnes av motstandere her på TPC Sawgrass. Vi håper og tror på publikumsrekord, sier visepresident Jay Monahan i Players Championship.

Samtidig gjorde Tiger Woods det klart at han også spiller AT&T National 1.-4. juli.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.