- En unik opplevelse!

- En unik opplevelse!

"MITT LIVS UKE": Suzann Pettersen beskrev uken i Mosambik som hennes livs uke. (Foto: Suzanngolf.com)

Suzann Pettersen er fra seg av begeistring etter hennes besøk i Mosambik med veldedighetsorganisasjonen Right To Play.

Under Suzann Pro Challenge i september, var et av hovedformålene å fremme Right to Play sitt arbeid med barn og ungdom i Mosambik i Afrika. Forrige uke fikk det norske golf-esset endelig besøkt landet, og opplevelsen ble et minne for livet.

 - Jeg hadde nettopp mitt livs uke i Mosambik. Opplevelsen var surrealistisk, og det er vanskelig å sette ord på følelsen man får når man ser og er med disse barna, skriver Suzann Pettersen på sin blogg etter hennes besøk.

Videre forteller hun:

- Det var en unik opplevelse å se arbeidet og prosjektene som går så bra her, og hvor mye barna trives med de forskjellige aktivitetene. Herlig å se hvordan coachene er med og leker med barna. Å være rundt barna, være med i lekene, og bare observere er fantastisk. De er så spontane og genuine. De danser som gale, synger, og tar vare på hverandre!

Denne uken starter den første av en strekning med LPGA-turneringer i Asia, og først ut er Sime Darby LPGA Malaysia. 

- Jeg er glad for å være tilbake i hverdagen, men jeg klarer ikke å slutte å tenke på barna. Den beste måten å forklare på er å vise noen bilder!, skriver Tutta.

Se bildene fra turen hennes her

Les om Right to Plays arbeid i Mosambik


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.