Enda en pris til McDowell

VINNER OG VINNER: Hederen drysser over Graeme McDowell som en følge av det fantastiske året han har hatt. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Det er ikke bare golfbanen Graeme McDowell vinner og vinner og vinner.

At nordiren har hatt et fantastisk år på golfbanen, er velkjent og vel dokumentert her på norskgolf.no. VI har også skrevet en god del om prisene GMac har fått i kjølvannet av sine prestasjoner. Man skulle kanskje tro det ikke fantes flere priser å dele ut, men det bryr antakelig ikke McDowell seg noe om. For nå har han vunnet enda en - RTE Sportsperson of the Year - en pris som blir delt ut av irske tv-produsenter.

Det veier muligens noe opp for skuffelsen over ikke å vinne BBC Sports Personality of the Year forrige helg. Der endte GMac på femteplass, mens jockeyen Tony McCoy vant.

McDowells meritter i 2010 inkluderer seier i US Open, Wales Open, Andalucia Masters og Chevron World Challenge, i tillegg til at han sikret Europa det avgjørende poenget i Ryder Cup.

Kilde: gofl365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.