Enda mer sand i Abu Dhabi

UTFORDRINGER: Abu Dhabi Golf Club byr på enda flere utfordringer for spillerne på Europatouren i 2011. (Foto: David Cannon, Getty Images)

National Course på Abu Dhabi Golf Club er blitt enda vanskeligere å spille på.

Det er blitt lagt til enda flere bunkere på banen for at de beste spillerne i verden skal få enda flere utfordringer å håndtere når Abu Dhabi HSBC Golf Championship begynner neste måned.
Turneringen er den første i den såkalte Desert Swing-serien, og den begynner 20. januar. Banen er like lang som før, men nå er det nye bunkere både på hull 2, 5, 6, 13 og 17. Det blir noe å bryne seg på for spillere som Lee Westwood, Phil Mickelson, Graeme McDowell, Louis Oosthuizen og Martin Kaymer, som alle har meldt sin ankomst til den pengesterke turneringen.
De nye bunkerne er blitt dyttet enda nærmere greenene.
- Jeg tror spillerne vil sette pris på utfordringene ved å analysere banen og endringene og tilpasse spillet sitt, sier Faisal Al Shaikh, event manager for turistmyndighetene i Abu Dhabi.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.