Endelig fikk Viktor drømmeinvitasjonen til Augusta!

Endelig fikk Viktor drømmeinvitasjonen til Augusta!

Fredag fikk Viktor Hovland den offisielle bekreftelsen på at han blir tidenes første nordmann i The Masters. (Foto: @viktor_hovland på Instagram og Getty Images)

Invitasjonen til The Masters Tournament er den konvolutten flest golfspillere i verden fantaserer om at skal dukke opp i postkassen. Fredag ble drømmen oppfylt for Viktor Hovland.

Vi har visst det helt siden U.S. Amateur-triumfen på Pebble Beach at Viktor Hovland kom til å bli invitert til The Masters på sagnomsuste Augusta National, men det er aldri hundre prosent offisielt før man faktisk mottar den formelle invitasjonen fra klubbens styreleder Fred Ridley.

Fredag kunne Viktor Hovland endelig dele bildet av brevet som bekrefter at han skal spille den 83. utgaven av The Masters Tournament, som slår i gang 11. april.

«Første Masters-invitasjon er mottatt. Forhåpentligvis kommer det flere i fremtiden. Godt nyttår til alle!», skriver Hovland på Instagram

– Jeg visste jo at invitasjonen skulle komme, så det var ikke noe sjokk, men det var utrolig kult å se den. Det gjorde det plutselig mye mer reelt. Men det er fortsatt tre måneder igjen, sier Hovland til Norsk Golf.

(Artikkelen fortsetter under)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First Masters invite is received. Hopefully more to come! Happy New Years Y'all!

A post shared by Viktor Hovland (@viktor_hovland) on

 

Når Masters omsider braker løs om 97 dager (ja, vi har så klart begynt nedtellingen!), blir Hovland tidenes første nordmann som deltar i turneringen. Der er han garantert å få mye oppmerksomhet i hele golf-verden, for tradisjonen tro skal han spille de to første rundene med den regjerende Masters-vinneren, Patrick Reed.

Det er imidlertid mye morsomt som skjer i mellomtiden også: I helgen skal han være med på idrettsgallaen i Stavanger, hvor han er nominert i kategorien «årets gjennombrudd» (NB! Oppdatert lørdag: Forhåndsfavoritten Jakob Ingebrigtsen vant prisen), om tre uker skal han spille storturneringen Farmers Insurance Open mot Tiger Woods & co, og han kommer også til å spille flere andre PGA Tour-turneringer i det som sannsynligvis blir hans siste semester som collegespiller, blant annet Arnold Palmer Invitational på Bay Hill den andre uken i mars.

Les også: Kofstad slo Hovland i «comebacket» på Pebble Beach


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.