Endelig lyktes Furyk

ENDELIG SMILER STONEFACE: Jim Furyk er ikke den som smiler mest eller byr mest på seg selv, men etter seieren søndag kveld, kom smilet fram. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Endelig ett spørsmål Jim Furyk kan slippe å måtte svare på.

Det er en stund siden Jim Furyk har vunnet på PGA-touren. Sist det skjedde, var under Canadien Open for nesten tre år siden, og han har fått spørsmålet mange ganger siden - om han ikke snart skal vinne en turnering igjen.

Søndag gikk han omsider til topps i Transitions Championship, ett slag foran K.J Choi.

Furyk avsluttet med runde på 69 slag, to under par. Han har ikke gått så lenge uten seier siden han ble en del av touren for 16 år siden. Det tilsvarer 58 turneringer.

Han ledet med to slag før siste hull, drivet seg ut i trærne, men klarte å sikre seg en bogey på det siste hullet. Seiereren var hans 14. i karrieren. Det betyr også at han rykker opp til en sjetteplass på verdensrankingen.
- Jeg har gjort det til en vane å gjøre det vanskelig for meg selv. Det var nervene som tok tak i meg, for å være ærlig, sa han etterpå, ifølge pgatour.com.
Seieren var også verdt 972.000 dollar.
Bubba Watson ble nummer tre, med Nick Watney på plassen bak. Det var for øvrig åtte ulike nasjoner representert blant de 12 beste på ledertavlen.
Sisterunden ble utsatt på grunn av dårlig vær, og da den først kom i gang, var det fortsatt ruskete vær med heftige vindkast. Temperaturen falt også drastisk.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.