Endelig lyktes Mark O'Meara

TRIUMF FOR GAMMEL TRAVER: Mark O'Meara har endelig tatt sin første seier på Champions Tour. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Han har vært nære ved mange ganger, men søndag lyktes endelig Mark O'Meara.

Mark O'Meara og Nick Price slo Joey Sindelar og John Cook på det andre omspillshullet, og gikk til topps i helgens best-ball-turnering Liberty Mutual Legends of Golf på Champions-touren.

Det var O'Mearas første seier i det eldste selskapet, etter en lang, lang rekke med andreplasser. Han kom med på touren i 2007.

- Det er veldig spesielt, selvfølgelig. Jeg har trent hardt. Det hjalp å ha Nick som partner. For å være helt ærlig, så var jeg veldig avslappet der ute, sa O'Meara etterpå, ifølge pgatour.com.

O'Meara, som vant Masters og British Open i 1998, vant for første gang siden Dubai Desert Classic på Europatouren i 2004.

- Timingen var riktig, fordi vi begge spilte ganske bra. Jeg er veldig glad for Mark, og jeg er fornøyd siden jeg vant for første gang på over et år, sa Nick Price.

Andy Bean og Lu Chien-soon endte på tredjeplass, med Bernhard Langer-Tom Lehman og Fred Couples-Jay Haas på plassen etter.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.