Endelig lysner det for Singh

KVITT SKADENE? Vijay Singh mener selv at han er klar til dyst igjen. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Vijay Singh ser lyset i enden av tunnelen.

Det har vært en trøblete sesong så langt for Vijay Singh. 47-åringen har slitt med en kranglevoren rygg, men nå melder han seg til dyst igjen.

- Jeg ble operert igjen i desember på mitt høyre kne. Det var min andre kneoperasjon. Jeg forsøkte å komme meg tilbake igjen etter det, men så gikk det galt med ryggen min, hvilket betydde at jeg ikke kunne gå skikkelig. Det kan jeg nå, og ryggen min føles veldig bra. Svingen er sterk. Jeg putter bra. Jeg trenger bare å spille noen turneringer for å komme i form, sier Singh til pgatour.com.

Singh kan fortsatt vinne turneringer på PGA-touren, men han er også kommet opp i en alder der Champions Tour blir mer og mer aktuell. Men Singh vet ennå ikke om han vil bli en del av den.
- Akkurat nå driver jeg ballen lenger enn jeg noen gang har gjort. Jernene mine sitter like bra som før, og jeg putter like bra også. Så jeg ser ikke fram mot seniortouren riktig ennå. Jeg er mer fokusert på å spille her, sier Singh, som imidlertid ikke deltar i denne ukens Zurich Classic i New Orleans.
Det gjør derimot Henrik Bjørnstad.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.