Endelig tilbake etter ryggskade

HVOR GOD ER HUN NÅ? Zhang Na ble spådd en stor golffremtid før ryggen ødela for henne. Nå er hun tilbake. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Hun vant fire ganger i 2007 før en skade ødela for henne. Nå er Zhang Na tilbake.

Zhang Na er en av Kinas mest suksessrike sportskvinner. Og nå er hun endelig tilbake i aksjon etter å ha tilbrakt store deler av fjoråret på sidelinjen grunnet en ryggskade.

Zhang vant fire ganger i løpet av sitt første år på den japanske LPGA-touren i 2007, der hun tjente nesten én million dollar. Hun var på god vei mot et internasjonalt gjennombrudd da ryggskaden ødela for henne.
Men nå er hun klar igjen. Denne uken deltar hun i Bali Open.
- Ryggen min plager meg ikke, jeg klarer å slå bra og strekke svingen min helt til yttergrensen, så jeg føler meg bra fysisk. Men jeg trenger litt mer selvtillit, siden jeg har vært ute av gamet i nesten et år, sier 28-åringen ifølge ladieseuropeatour.com.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.