Endte på femte

GOD INNSATS: Marius Thorp endte på femteplass i Rolex Trophy. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Solid innsats i Rolex Trophy både av Larsen og Thorp. 

Thorp avsluttet med en 69-runde, og endte på femteplass i turneringen som ble spilt av de 40 beste på Challenge-touren. Han endte totalt 14 under par. 

Larsen avsluttet med sin beste runde, 68, og klatret med det til 18.-plass, ni slag under par. 

Begge de norske gjorde en solid innsats, og ga seg selv en god mulighet til å ende blant de 20 beste som får europatourkortet neste sesong. 

Mark Tullo vant turneringen 22 under par. 

Etter tre runder: 

Marius Thorp var på vei mot nok en strålende runde i Rolex Trophy da en trippelbogey ødela scoren mot slutten. 

Thorp lå på andreplass, blant annet etter fire birdier på de fem første hullene,da den stygge missen kom på det fjerde siste hullet for dagen. På de neste ble det par-birdie-bogey, og han endte ett slag under par på tredjerunden. Totalt ligger han 11 under par, men med trippelbogeyen gikk det feil vel på resultatlista for Thorp. 

Sjetteplass etter tre runder er slett ikke verst, men ettersom lederen Matteo Manassaro stakk fra resten av feltet med en 64-runde og leder med 19 under par totalt, er det litt langt opp til topps. Ingenting er imidlertid umulig i golf, så med en god sisterunde kan han fortsatt bli topp tre. 

Jan-Are Larsen spilte seg noen plasser opp med en 69-runde, og er på delt 23.-plass. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.