Engelsk dominans

LEDER: Ross Fisher er i delt ledelse med Ian Poulter etter andrerunden i Dubai. (FOTO: Getty Images)

Fisher, Westwood og Poulter gjorde dagen helengelsk i Dubai World Championship.

Ross Fisher sto for dagens beste runde med 64 slag, åtte under par. Åtte birdier og resten par, var beholdningen på andrerunden for engelskmannen. Dermed føk han 14 plasser oppover på lista og ligger på delt første sammen med Ian Poulter, ni under par totalt. 

Poulter klinte til med fire birdier på rad på hull 1, 2, 3 og 4, og med to birdier til ble det seks under par for dagen og ni under totalt.

Også Westwood klinket til med en god runde, og verdenseneren har ingen planer om å gi fra seg topp-plasseringen med det første. En 67-runde gjør at han ligger på tredjeplass, åtte slag under par totalt. 

Engelske Paul Casey ligger på delt fjerdeplass, sju under par, sammen med Martin Kaymer og Thongchai Jaidee. 

 

McDowell falt

Med en rusten Graeme McDowell, som ikke får det til å stemme, ser det meget lyst ut for Martin Kaymer med tanke på totalseieren i Race to Dubai. McDowell raste 17 plasser på lista med en 73-runde, og er totalt ett slag over par på 42.-plass. Han har imidlertid ikke gitt opp kampen.

- Jeg skal gi hundre prosent. Alt jeg har igjen, så det er ikke over. To 65-runder nå er ikke utenkelig, sier McDowell til europeantour.com.

 Kun en topp tre-plassering kan gi McDowell en sjanse til å ta sammenlagtseieren i RTD. 

 

Klatrelista

Flere spillere slo til med gode runder, og klatret mange plasser oppover på resultatlista. Blant dem var Louis Oosthuizen, 25 plasser opp til en delt 8.-plass, Alvaro Quiros klatret 17 plasser og er også på 8.-plass. Peter Lawrie kan kalles dagens klatrer, med 30 plasser opp med sin 67-runde. Han er nå på 25.-plass. 

Også Matteo Manassero, Luke Donald og Francesco Molinari var blant spillerne som forbedret sine posisjoner etter andrerunden fredag. 

I andre enden av skalaen gikk det ikke så bra for de to svenskene som preget toppen etter første runde. Robert Karlsson måtte opp i en 75-runde og falt 17 plasser, mens Henrik Stenson falt sju plasser til delt 12.-plass. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.