Engevik nummer 22 i Danmark

22. PLASS: Tre nordmenn har spilt på Ecco Tour denne uken. Øystein Engevik gjorde det best med 22. plass. (Foto: Christian Døvle)

Øystein Engevik ble beste nordmann i Golf Experten Open.

Tre nordmenn var i aksjon på Mariagerfjord Golfklubb denne uken i Golf Experten Open. Dessverre ble ikke resultatene til Øystein Engevik (Meland GK), Dennis Den Roover (Hvam GK) og Henrik Wessel Kokkim (Borregaard GK) noe å hoppe i taket for.

Engevik endte høyest på leaderboardet av nordmennene med delt 22. plass. Turneringsformen har vært en modifisert variant av stableford-systemet, der par gir 0 poeng, bogey gir ett minuspoeng, birdie gir to poeng, dobbelbogey og verre gir tre minuspoeng og eagle tre poeng. Engevik endte med 13 poeng, etter å ha gått runder på 71, 70 og 69 slag (-3).

Vinneren ble til slutt Jens Dantorp fra Sverige med 31 poeng, 14 under par etter tre runder. Fire poeng bak Engevik kom Dennis Den Roover på 27. plass. Henrik Wessel Kokkim misset cuten etter å ha gått sine to runder på -14 og -7 poeng.

Christian Aronsen og Elias Bertheussen spiller vanligvis også på Ecco-tour, men har ikke deltatt denne uken ettersom de har vært i Tyskland for å spille Q-school-kvalet til neste års Europa-tour. Dessverre maktet ingen av dem å avansere til neste trinn.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.