Engevik og Westrup best på Miklagard

NORGESCUP: Øystein Engevik, Meland GK vant 3. runde i Norgescupen på Miklagard. (Foto: Christian Døvle)

Øystein Engevik ble sterkest av herrene i Norgescupen på Miklagard i helgen. Emelie Westrup var best av damene.

Dagens runde på par – tre birdies og tre bogeys – og resten par -  sikret Meland-pro Øystein Engevik seieren i tredje runde i Norgescupen. Amatøren Sebastian Mørk Andersen fra Nøtterøy tok 2. plass fire over par, mens Ofeigur Johann Gudjonsson som ledet etter 1. runde, måtte dele en tredje plass med Jostein Kvaløy fra Nordvegen GK, begge fem over.

Også i dameklassen rykket lørdagens leder ned til tredje plass. Emelie Westrup som nå spiller for Kristiansand GK spilte to stabile 75-runder og vant knepent seks over par foran Solveig Helgesen fra Bjørnefjorden, + 7. Katerina Jæger fra Stavanger som i går spilte en over par, lyktes ikke like godt i dag og endte på + 8.

Norgescupen fortsetter neste helg på Mørk Golfklubb, Continental Open Mørk GK.

Runde 1

Katerina Jæger, Stavanger GK og Ofeigur Gudjonsson, Arendal & Omegn GK leder etter lørdagens runde i helgens Norgescup som spilles på Miklagard.

Begge to har gått en over par, Katarina med en birdie, to bogeys og resten par, Ofeigur har tre birdies, fem bogies og resten par. 

I dameklassen ligger Solveig Helgesen, Bjørnefjorden GK og Emelie Westrup, Kristiansand GK  tett opp i ryggen på Jæger med henholdsvis +2 og +3. I herreklassen snuser Christoffer Carlsen, Haga, Aksel Kristoffer Olsen, Stavanger og Øystein Engevik, Meland GK, på tetplass med to over par før morgendagens runde.

I dag startet 156 spillere. For jentene går cuten på +8 og for gutta på +10. 60 herrer og ti damer er videre til morgendagens spill.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.