Engzelius imponerer i sesongfinalen

Engzelius imponerer i sesongfinalen

STERKT: Maritas 67-runde løftet henne til 4. plass lørdag. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Marita Engzelius ligger an til sin beste plassering for sesongen i årets siste turnering på Symetra Tour.

Oslo-golferen deler fjerdeplassen før siste runde av Symetra Tour Championship (-7), etter runder på 74, 68 og 67 slag. Dermed ligger hun bare fire slag bak lederen Maude-Aimee LeBlanc fra Canada, og skal kjempe om sin første profesjonelle seier.

 

Engzelius sin beste plassering på sine halvannet år på Symetra Tour er en delt 6. plass i fjor, mens hennes beste plasseringer i år er to 13. plasser. På de 19 turneringene så langt i 2014 har hun klart cuten i 15 av dem, og ligger på 54. plass på tourens pengeliste med 13 550 innspilte dollar. Det er 26 000 euro bak Veronica Felibert på 10. plass på Symetra Tours pengeliste, den siste plassen på listen som gir LPGA-kortet for 2015.

 

Med snaue 20 000 dollar til vinneren søndag, betyr det at Engzelius uavhengig av fjerderundens utfall blir avhengig av Q-School senere i høst om hun skal vinne LPGA-kortet.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.