Enorm Region Tour-interesse

STORT PÅTRYKK: Muligheten til å støtte veldedige formål har gjort Region Tour Rogaland til en stor suksess de siste årene. (Foto: Illustrasjon).

Muligheten til å støtte et veldedig formål har bidratt til rekorddeltagelse på Region Tour i Rogaland denne våren. 

Langt over 100 spillere er påmeldt til RT Egersund Open fra 16.-17- april, rekorddeltakelse for en Region Tour i Norge. Egersund rapporterer overfor Norsk Golf om meget gode spilleforhold, og banen er historisk sett i meget god stand tidlig på sesongen. Det meldes om et sterkt startfelt, med flere tidligere norgesmestere på deltagerlisten.
Komiteen i Region Tour Rogaland består utelukkende av spillerne selv, som vet hvordan de vil ha det for å gjøre turneringene attraktive, samtidig som arrangørklubbene tjener gode penger. 
En av hemmelighetene bak Region Tour Rogalands suksess de siste årene er at de hvert år velger et veldedighetsprosjekt. I år har de valgt å støtte Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling ved SUS, og komiteen inviterer enkeltpersoner og næringslivet til et felles løft.
Region-touren avsluttes med matchplayfinale på Ogna, og uka etterpå blir det veldedighetskonsert med overrekkelse av sjekken til barne- og ungdomspsykiatrien i Stavanger Konserthus den 24. september, der Eivind Klemetsen med musikere underholder for golfmiljøet i Rogaland.
Region Tour Rogaland 2011 består av ni turneringer i tidsrommet april-september. For mer informasjon besøk Region Tour Rogaland sin hjemmeside

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.