Entreprenør trakk seg fra Lofoten-utbygging

I RUTE: Til tross for at entreprenøren har trukket seg er Lofoten-utbyggingen fortsatt i rute. (Foto: Flickr)

Men arbeidet videre fortsetter som planlagt.

Boyette har valgt å gå fra sin avtale med Lofoten Golfbane AS. Det melder Lofotposten på sine nettsider.

- Samarbeidet med entreprenøren er avsluttet. Vi oppfatter at det er helsemessige årsaker og interne forhold i bedriften hans som er bakgrunn for dette. Vi er fornøyde med jobben som er gjort så langt, sier Frode Hov i Lofoten Golfbane AS.

Til tross for at entreprenøren nå trekker seg vil utbyggingen fortsette som planlagt. Det var i utgangspunktet planlagt en byggestopp fra nå og frem til februar, og dermed kunne ikke timingen vært bedre.

- Dette har skapt noe ekstraarbeid for oss, men vi føler at vi har god kontroll. Vi har brukt litt tid på å gå igjennom prosjektet for å se hvordan vi ligger an både tidsmessig og økonomisk, og vi er i rute, forsikrer Hov Lofotposten.

Ny entreprenør er allerede på plass, og planen er fortsatt at det Jeremy Turner-designede anlegget skal åpnes om et drøyt halvannet år.

- Målet står fast, og det er å åpne 18-hullsbanen sommeren 2013, konkluderer Hov.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.