Episode 3 av Mulligan: Utstyrspreik med «Golf-Knut»!

Episode 3 av Mulligan: Utstyrspreik med «Golf-Knut»!

Knut Leirevaag i Bergen Golfsenter og onlinegolf.no gjester Norsk Golf i tredje episode av Mulligan for å prate om litt av hvert – men mest golfutstyr, så klart! (Foto: Annikken Valland)

Bergen Golfsenter er blitt en institusjon i golfmiljøet på Vestlandet. I tredje episode av vår podcast møter vi Knut Leirevaag for å prate om alt fra utstyrsnyheter, innendørsgolf og golf-boomen i Norge til kleskoder, falske køller og Bill Clinton.

Episoden er tilgjengelig i iTunes, Acast og Podbean. Se lenker til episoden under. Nederst i artikkelen kan du også lytte til tidligere episoder.

Link til iTunes

Link til Podbean

Link til Acast

 

 

- - -

Arkiv

Episode 2 med regelekspert Thore Wilhelmsen

 

 

 

Episode 1 med stjerneskuddet Viktor Hovland

 

 

- - -

Kom med innspill!

Vi vil publisere episoder jevnt og trutt i tiden som kommer. Temaene blir varierte, med alt fra møter med spillere til dypdykk i temaer som regler og golfutstyr.

Er det noe du ønsker vi skal ta opp eller har andre innspill? Send oss en mail på redaksjon@norskgolf.no!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.